Over ons 

Een persoonlijke en betrokken aanpak, zelfs op afstand.

Kennis, vaardigheden en ervaring

REEF omgevingsrecht stelt het resultaat centraal

Het tekort aan vergunningsverleners bij gemeenten heeft geleid tot de behoefte aan vergunningsverlening op afstand. Zo is REEF omgevingsrecht ontstaan: onze consultants voorzien gemeenten van hoogwaardige dienstverlening en professioneel advies. Door deze samenwerking op afstand profiteren gemeenten van diverse voordelen.

Wie zijn wij

Wij streven ernaar om met de consultants van REEF omgevingsrecht een optimaal resultaat neer te zetten.

REEF omgevingsrecht is een aparte consultancy dienstverlening van REEF.  De missie van REEF is om kennis, vaardigheden en ervaring te bieden die ontbreken bij onze klanten. Als vooraanstaand partner helpen wij organisaties met het behalen van het gewenste resultaat door inzet van specialistische kennis, vaardigheden en ervaring.

Onze missie is simpel: deskundig advies en praktische oplossingen bieden voor alle vergunningsvraagstukken, geheel op afstand. Bij REEF omgevingsrecht ontzorgen we.

Onze werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak, zelfs op afstand. Elke vergunning is uniek, en daarom nemen wij de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw gemeente te begrijpen. Samen ontwikkelen we een werkwijze die perfect bij jouw situatie past.

Onze consultants zijn niet alleen experts, maar ook vraagbaken die complexe materie helder en begrijpelijk kunnen uitleggen, via de telefoon, e-mail, of videovergaderingen. Bij REEF omgevingsrecht geloven we in kennis delen en werken we met een jong team, aangevuld door ervaren specialisten.

Na werktijd

Onze professionals werken iedere dag hard aan persoonlijke groei en ontwikkeling en aan die van REEF. Maar werken bij REEF omgevingsrecht moet vooral ook leuk zijn. Daarom sluiten we iedere vrijdag de week af in ons eigen café. En organiseren we het hele jaar door verschillende evenementen, bijeenkomsten en uitstapjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, ontspannen en genieten.

Onze jaarlijkse REEFenementen speciaal voor onze professionals, relaties én hun gezinnen worden uitbundig gevierd. Gezellige dagen vol activiteiten voor jong en oud. Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk dan onze vacatures.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat REEF omgevingsrecht voor jouw gemeente kan betekenen? Neem contact op met Peter Bindels.