Development and Engineering

Wij bieden jou veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng.

Onze professionals

De technische professionals van REEF zijn vakmensen die snel schakelen en met kortetermijnoplossingen het gewenste resultaat realiseren tijdens D&E-projecten. Naast de juiste kennis, competenties en ervaring beschikken ze over creatieve vaardigheden, omdat we weten dat juist eigen inbreng Development and Engineering naar een hoger niveau tilt.    

Bekijk alle Development and Engineering professionals

Het team Development and Engineering richt zich op een viertal taakvelden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Industriële automatisering
  • Mechatronica

Succesvolle projecten

Mechanical engineering

Door de ontwikkelingen in de chipindustrie stond AAE voor de uitdaging bestaande modules in een door hun klant ontwikkelde machine door te ontwikkelen. Om verbeteringen aan de bestaande modules van de machine door te voeren en deze productierijp te maken, is de kennis en ervaring van mechanical engineer Egbert Wering via REEF ingezet. De focus lag hierbij op het ontwerpen van mechanische onderdelen en modules.

Lees meer over deze case
DAF logo

Product Data Management

Verantwoordelijk voor het technisch documentatiebeheer en de aansturing van diverse systeemeigenaren, waarbij de documenten worden gebruikt voor het omschrijven van de project eisen voor een bepaald modeljaar van Trucks en truckmotoren.

GEA logo

Projectmanagement

Verantwoordelijk voor machinebouwprojecten binnen de Food industrie en het bieden van ondersteuning op de afdeling sales support. Het bedenken van voorstellen en uitwerken van concepttekeningen en offertes, ondersteund met relevante productkennis en documentatie.

Frencken engineering

System Engineering

Als technische interface voor klanten van Frencken, verantwoordelijk voor het opstellen van vereisten en specificaties voor de ontwikkeling van mechatronische (sub)systemen en ontwikkelingsprocessen. Het werken aan verschillende concepten met behulp van technische modellering en analyse om tot een solide conceptontwerp te komen.

DAF

Development Engineering

Verantwoordelijke voor het ontwikkelen van componenten binnen het remsysteem van truckmotoren. Het leiden van interne overleggen binnen het Simultaneous Engineering Team voor het geven van input voor de te ontwikkelen onderdelen vanaf de definitie-, concept- tot aan de engineeringfase.

onze opdrachtgevers jouw kennis 

Leer meer over hoe wij projecten aanpakken

Door de ontwikkelingen in de chipindustrie stond AAE voor de uitdaging bestaande modules in een door hun klant ontwikkelde machine door te ontwikkelen. Om verbeteringen aan de bestaande modules van de machine door te voeren en deze productierijp te maken, is de kennis en ervaring van mechanical engineer Egbert Wering via REEF ingezet. De focus lag hierbij op het ontwerpen van mechanische onderdelen en modules.

Lees meer over deze case

Til D&E-projecten naar een hoger niveau

Juist op het vakgebied van D&E (Development and Engineering) zoek je als ervaren professional naar veelzijdigheid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor creatieve eigen inbreng. Want D&E staat nooit stil, dus jij ook niet. Daarom heeft REEF opdrachtgevers binnen alle bedrijfsniveaus, van grote multinationals tot kleinere mkb’ers, met een ruim projectenaanbod. Daarin vind je alle kansen om verder te komen op jouw vakgebied.

Jouw toekomstige collega's

onze projecten jouw succes

Carrièreroute

Door middel van persoonlijke gesprekken en begeleiding stippelen we jouw persoonlijke carrièreroute uit. We investeren in jouw specifieke talenten, vaardigheden, interesses, persoonlijkheid en competenties. Die stemmen we af op ons diverse projectenaanbod op het gebied van D&E, waarbij we altijd zoeken naar de beste verbinding én mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Zodat zowel jij als onze opdrachtgevers continu verder komen.

Daarom zorgen we ervoor dat jij als REEF-professional altijd de beste papieren op zak hebt voor elke functie. Want wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je de beste opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven op jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar verscheidende experts hun kennis delen met jou. Zo garanderen we toegang tot meest interessante en innovatieve functies op het gebied van D&E.

Bekijk alle vacatures en projecten

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij REEF of bent u benieuwd wat REEF Development and Engineering voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Nordin Yahiaoui.

Nordin Yahiaoui
teammanager Development and Engineering