Installatietechniek

REEF-professionals op het gebied van installatietechniek zoeken uitdaging binnen de complexe utiliteit en de industrie.

Onze professionals

REEF is op het gebied van installatietechniek gespecialiseerd in het faciliteren van de complexe utiliteit, zoals ziekenhuizen en universiteiten, en de industrie. Wij hebben de beste professionals in dienst met extra expertise en aandacht voor juist dit type hoogwaardige gebouwen. Zij inventariseren elk project vooraf uitvoerig.

Onze mensen zijn specialisten met vergaande kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Bovendien zijn ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Daar zorgen we voor door middel van opleidingen, cursussen en regelmatige bijeenkomsten waar verscheidende experts hun kennis delen. Zij en wij weten dus altijd wat er speelt op dit vakgebied. Zo garanderen we de beste professionals die niet alleen de juiste vragen stellen, maar ook de beste antwoorden bieden.

Bekijk alle Installatietechniek professionals

Het team Installatietechniek richt zich op een tweetal sectoren:

  • Industrie
  • Utiliteit

Succesvolle projecten

Doorlooptijd facilitaire en technische services verkorten

MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Vastgoedorganisatie CBRE ontzorgt MSD in facilitaire en technische services. Op deze locatie vervult onze specialist Lorenzo Caïro de rol van werkvoorbereider elektrotechniek.

Productiestabiliteit behouden om de productievraag te waarborgen

MSD Animal Health ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid.
Door de stijgende vraag naar dierlijke vaccins ontstaat er een hoge productievraag. Om ervoor te zorgen dat MSD geen productieverlies leidt, is het van belang om de productiestabiliteit te behouden en verbeteren.

CBRE

Coördinatie van elektrotechnische projecten

Verantwoordelijk voor het coördineren van elektrotechnische projecten tot €50.000,- van inventarisatiefase tot oplevering ter bevordering van de doorlooptijd en kostenefficiëntie.
De werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de projecten, adviseren en communiceren richting de klant en het begeleiden van de realisatie van de projecten.
 

MSD projecten

Onderhouden en optimaliseren van facilities en installaties

Verantwoordelijk voor het begeleiden van de uitvoering van installatietechnische projecten tot en met 5 miljoen euro. Het productieproces dient te allen tijde door te gaan en is afhankelijk van deze installaties. Deze projecten zorgen voor de continuïteit van het productieproces, waarbij in de begeleiding de nadruk ligt op snelheid, kwaliteit en afstemming tussen alle betrokken partijen.

Engie locatie ASML

Ontwerpen en uitwerken van werktuigbouwkundige installaties

In hoog tempo nieuwe werktuigbouwkundige installaties realiseren binnen een complexe omgeving met cleanrooms en hoge kwaliteitseisen. Zowel verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties als het opleveren van een gedetailleerde uitwerking.

CBRE

Project engineering elektrotechnische installaties

Technisch advies omtrent elektrotechnische installaties voor de farmaceutische industrie. Het doel van dit project is het installeren van elektrotechnische installaties die kostenefficiënt zijn en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen in een BRZO-omgeving. De installaties worden ontworpen volgens de gestelde NEN-normen en ingericht op duurzaamheid.

onze opdrachtgevers jouw kennis

Leer meer over hoe wij projecten aanpakken

CBRE is een internationale vastgoedorganisatie. Sinds een aantal jaar hebben zij een facility management dienst waarmee ze grote opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen betreffende facilitaire en technische services. Dit kan gaan over de aanleg van infrastructuur, maar ook over gebouwonderhoud of het vervangen van technische installaties. Eén van die opdrachtgevers is MSD in Oss, het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Op deze locatie vervult onze specialist Lorenzo Caïro de rol van werkvoorbereider elektrotechniek.

Lees meer over deze case

onze kennis jouw groei

Ambities binnen installatietechniek

Onze opdrachtgevers bevinden zich in het facility management van de betreffende gebouwen. Omdat we werken voor al deze betrokken partijen met betrekking tot installatietechniek, bieden we jou kansen om aan verschillende kanten van de tafel aan te schuiven. Je houdt de focus op jouw vakgebied, maar kunt tegelijkertijd doorgroeien binnen verschillende disciplines door projecten op die gebieden uit te voeren. En tijdens elk project staat de vraag achter de vraag centraal. Je levert dus niet alleen resultaten, je denkt ook proactief mee met onze opdrachtgevers en adviseert hen over de beste manier om tot het eindresultaat te komen.

Daarom zorgen we ervoor dat jij als REEF-professional altijd de beste papieren op zak hebt voor elke functie. Want wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je de beste opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar verscheidende experts en andere professionals hun kennis delen met jou. Zo garanderen we toegang tot de meest interessante functies op het gebied van installatietechniek.

Bekijk projecten en vacatures

Hoogwaardige projecten

Als ervaren specialist op het gebied van installatietechniek zoek je meer uitdaging in complexe, grootschalige gebouwen en projecten. Daarom richt REEF zich binnen dat vakgebied vooral op de complexe utiliteit, zoals ziekenhuizen en universiteiten, en industrie. Juist omdat installatietechniek in zulke gebouwen extra expertise en aandacht vergt, waarvoor de beste professionals nodig zijn. Vakmensen die ervoor zorgen dat ook in zulke hoogwaardige bouwwerken mensen en machines optimaal kunnen functioneren.

Verhalen van toekomstige collega's

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij REEF of bent u benieuwd wat REEF Installatietechniek voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas van den Donk.