Personeel en Organisatie

HR gaat om verbinding zoeken en kennis delen.

Onze professionals

Ongeacht of het gaat om capaciteitsvraagstukken, operationele vraagstukken of strategische advisering; onze HR-professionals zetten altijd in op vernieuwende mogelijkheden binnen een organisatie. Wij bieden meer dan de juiste specialist voor een tijdelijk project; wij bieden aanvullend advies om P&O-gerelateerde vraagstukken op korte en lange termijn naar een hoger niveau te tillen. 

Zowel aan de Personeels- als de Organisatiekant zetten onze professionals in op het beste resultaat van een project. Van uitvoerende, dagelijkse hands-on werkzaamheden tot strategische advisering of coördinatie van reorganisaties en coachingstrajecten. Dat doen we bij (middel)grote bedrijven, profit en non-profit organisaties. Hoe divers de projecten ook zijn, we hebben altijd de juiste oplossing. HR gaat om verbinding zoeken en kennis delen. Kennis op het gebied van specifieke expertises, maar ook kennis over overkoepelende ontwikkelingen, zoals duurzame inzetbaarheid, HR Analytics of beoordelen en functioneren.

Bekijk alle Personeel en Organisatie professionals

Het team Personeel en Organisatie richt zich op een zestal taakvelden:

  • HR-advies
  • Recruitment
  • Verzuim
  • Salaris- en personeelsadministratie
  • Learning and development
  • Duurzame inzetbaarheid

Succesvolle projecten

Vanderlande logo

Implementatie Learning Management Systeem

Implementatie van een global Learning Managment Systeem “Workdag Learning” ofwel de nieuwe “Vanderlande academy”. Hierbij inrichten van het systeem, datamigratie, de werkprocessen en het changemanagement.

Lees meer over deze case

Recruitmentproces optimaliseren

IDH is de afgelopen jaren gegroeid van een startup naar een professionele organisatie. Met de ambitie om te groeien is het essentieel om het recruitment proces te optimaliseren en te focussen op employer branding.

Lees meer over deze case

Begeleiding reorganisatie

Gemeente Heerlen stond net als iedere andere gemeente voor een flinke transitie. Zowel vanuit de Participatiewet, als de AWBZ en de Jeugdzorg werden taken gedecentraliseerd richting gemeenten. Dit betekende een flinke reorganisatie. Vanwege de complexe aard van dit traject is een ervaren HR-adviseur aangesloten bij dit project.

Lees meer over deze case
Arvato supply chain

Recruitment naar een hoger niveau tillen

Door snelle groei van de organisatie is extra kennis van een recruiter ingezet die een bijdrage levert aan de invulling van de vacatures, het opzetten van een sterk employer brand en die het recruitmentproces optimaliseert.

Lees meer over deze case
GOM

Verzuimreggiseur

Invulling en uitvoering geven aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid. Regisseren en bewaken van het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement.

Vista college

P&O advies

Het proactief begeleiden van lijnmanagers in de organisatie ontwikkeling, performance management, teamontwikkeling en coaching van medewerkers.

Herbalife

Professionaliseren van de HR-afdeling

Als sparringpartner adviseren en faciliteren van het lijnmanagement inzake HR-vraagstukken. Onder andere het verder ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, de HR-processen en instrumenten.

Procesverbetering personeels- en salarisadministratie

Adviseren over de administratieve processen van de personeels- en salarisadministratie en het doorvoeren van verbeteringen. Zodat HR de interne en externe klanten beter kan bedienen.

Maasdriel P&O

Ondersteuning team HR

HRM advies aan de gemeente Maasdriel en het Team Sociaal Domein en Bestuur, Griffie en Concerncontroller en tevens secretaris GO en stagecoördinator.

Organisatieontwikkeling

Als projectleider zorgdragen dat er een gedragen organisatieontwerp met bijpassende fijnstructuur wordt opgeleverd voor het Sociaal Domein.

onze mensen uw resultaat

Vitaliteit, gezondheid en welzijn

Vitale medewerkers hebben meer werkplezier en een hogere arbeidsflexibiliteit. Daarnaast zorgen ze voor een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en hogere betrokkenheid. Daarom staat vitaliteit hoog op de agenda van veel organisaties. REEF heeft een team van HR-professionals klaarstaan met kennis op het gebied van vitaliteit, mentale gezondheid, beweging, voeding en verzuim. Onze professionals bieden persoonlijk advies en coaching, maar zijn ook inzetbaar op diverse projecten zoals het realiseren van een vitaliteitsbeleid of verzuim cases.

Wilt uw organisatie stappen zetten op het gebied van vitaliteit, gezondheid en welzijn van medewerkers? Kunt u hier hulp bij gebruiken? Of wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het resultaat? Vitale medewerkers die inzetbaar blijven. Disbalans, overbelasting en zelfs burn-outs van uw medewerkers worden voorkomen en het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers worden vergroot. Meer veerkracht en minder verzuim in de organisatie, ontlast daarnaast uw leidinggevenden.

Meer informatie

Leer meer over hoe wij projecten aanpakken

Vanderlande is een grote internationale speler op het gebied van transportsystemen en de afgelopen jaren erg hard gegroeid. Het doel van de organisatie: nog groter worden. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat zij gekwalificeerd personeel hebben dat beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Om het opleiden van personeel administratief in goede banen te leiden en een global point of acces tot het complete trainingsaanbod te creëren voor het personeel, heeft Vanderlande een nieuwe Learning Management Systeem “Workday Learning” aangekocht, dat geïmplementeerd moest worden. De expertise van Danique Raaijmakers als HR-professional en REEF-projectspecialist is ingezet om Vanderlande te ondersteunen bij de implementatie van Workday Learning.

Lees meer over deze case

Onze projecten jouw succes

HR-professionals

Wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je aanvullende opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar experts hun kennis delen met jou. Zo vergroten wij jouw kansen op de arbeidsmarkt en bieden we toegang tot de meest interessante functies op het gebied van HR. 

Bekijk projecten en vacatures

Verhalen van toekomstige collega's

onze kennis jouw groei

Groeien in je carrière

Als HR-professional zie jij altijd mogelijkheden om het personeelsbeleid van een organisatie op korte en lange termijn naar een hoger plan te tillen. Ongeacht of het gaat om capaciteitsvraagstukken, operationele vraagstukken of strategische advisering; jij zet in op innovatief beleid. Dankzij jouw gestructureerde aanpak kun jij een project vanaf het begin gecontroleerd aanpakken.

We creëren regelmatig verbinding tussen jou en je vakgenoten, jouw collega’s, zodat jullie van elkaar kunnen leren. We delen kennis en ervaring op het gebied van specifieke expertises, maar ook over overkoepelende ontwikkelingen, zoals duurzame inzetbaarheid, HR Analytics of beoordelen en functioneren. En omdat we veel afwisseling bieden in zowel het type projecten als opdrachtgevers, heb je veel mogelijkheden om flexibel door te groeien in je carrière.

Leren en ontwikkelen

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij REEF of bent u benieuwd wat REEF Personeel en Organisatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Ingrid Oerlemans.

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control