Supply Chain

Als professional pak jij projecten proactief, effectief en efficiënt aan.

Onze professionals

Op het gebied van Supply Chain zijn ervaren, gespecialiseerde vakmensen nodig die precisiewerk leveren. Onze professionals bieden niet alleen betrouwbare oplossingen, maar kijken bovendien bij elke organisatie scherp naar de specifieke behoeftes. Zo zijn ze ook op inhoud van toegevoegde waarde.   

Bekijk alle Supply Chain professionals

Team Supply Chain richt zich op een viertal taakvelden:

  • Planning
  • Engineering
  • Inkoop
  • Management

Succesvolle projecten

Aspen oss

Optimaliseren procure-to-pay-proces

Verantwoordelijk voor het sourcen van indirect materials (producten en diensten) op zowel strategisch-, tactisch als operationeel niveau. Het optimaliseren van het procure-to-pay proces, het naar een hoger niveau tillen van contractmanagement en het updaten van masterdata in het ERP-systeem.

Lees meer over deze case

SAP-implementatie

Hearthside heeft door de inzet van een master data specialist een nieuw ERP-systeem SAP succesvol geïmplementeerd. Hierdoor beschikken zij over betrouwbare informatie betreffende alle voorraden en orders. 

Dechra

Productieplanning

Opstellen van de lange termijn productieplanningen (3-24 maanden), zodanig dat de klanten op tijd beleverd worden, een efficiënte en effectieve productie gewaarborgd is en de voorraden binnen de gestelde normen blijven. Tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van MRP-planning en het afroepen van gerelateerde materialen (grondstoffen en verpakking).

Marel project

Supply Chain planning

Als supply chain planner verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van componenten en machines resulterend in het vereiste servicelevels tegen optimale kosten (total cost of ownerhip). Dit zodat de eindproducten binnen de gestelde kaders kunnen worden geproduceerd. Tevens verantwoordelijk voor leveranciers- en productlifecyclemanagement (PLCM).

Engie logo

Overall projectplanningen tot op beheersbaar detailniveau

Bewaken van het verschil tussen de verwachte en werkelijke detailplanning, het opstellen van projectmanagementrapportages en het adviseren van het management over eventuele afwijkingen.

MSD LOGO

Implementeren van een solide supplychainbase

Implementeren van een solide supplychainbase, vooral wat betreft non-product related goederen. Verantwoordelijk voor het monitoren van de leveranciersmarkt, contractmanagement, opvragen offertes en opstellen van leverings- betalings- en logistieke voorwaarden. Ook onderhandelen met en contracteren van nieuwe leveranciers, inclusief monitoren van de supplier performance.

oce technologies logo

Purchase engineering

Realiseren van tijdige levering van benodigde spare parts en optimaliseren van het operationele bestelproces. Bewaken van doorlooptijden, leveringen en serviceniveaus. Signaleren van potentiële incidenten en fungeren als coördinator bij incidenten. Daarnaast onderhouden van contacten met leverancier en deelnemen aan multidisciplinaire projectteams.

Stryker logo

Lean-implementatietraject

Centralisatie van alle Europese supply chain activiteiten en voorraden vanuit een Lean-implementatietraject. Functionele aansturing aan projectteams om de gehele supply chain zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. De activiteiten hebben raakvlakken met IT, HR, finance, customer service, productmanagement en purchasing.

Logo Bavaria

Ontwikkelen van productieplannen

Verantwoordelijk voor de supply planning van het gereed product op de korte en middellange termijn. Ook vormen van schakel tussen vraag en de brouwerij, reconditioning-/displayplanning, component orientation en bestelling bij externe fabrikanten. Daarnaast optimalisatie van de voorraadbeheer, masterdata van de planning- en productparameters in SAP en Infor AP, Fase In/-Out en ondersteuning bieden aan het S&OP-proces.

onze projecten jouw succes

Optimalisatie van het procure-to-payproces

Aspen Oss stond voor de uitdaging om de inkoopprocessen te optimaliseren en de inkoopafdeling te professionaliseren. Onderdeel hiervan is het optimaliseren van het procure-to-pay proces en het verbeteren van de vendor- en artikel-masterdata. De expertise van Björn Leenders als Procurement Specialist Indirect Materials & Services is ingezet om het procure-to-payproces te optimaliseren, contractmanagement naar een hoger niveau te tillen en de vendor- en artikel-masterdata up-to-date te krijgen.

Lees meer over de aanpak van dit project

Onze projecten jouw succes

Jouw persoonlijke ontwikkeling voorop

Via REEF maak je het verschil voor opdrachtgevers in sectoren als automotive, machine- en assemblage, food, medical- en pharma, hightech, FMCG- en retail, warehouse & distributie, (installatie)techniek en chemical. Daar kun je aan de slag in verschillende functies:

  • planning: productie, supply chain, demand planning
  • engineering: supply chain engineer
  • inkoop: product gerelateerde inkoop en ‘non-product-related’
  • management: hiërarchisch en projectmanagement

Dat biedt extra mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling. Met ons werk je daarom ook aan het uitstippelen van jouw persoonlijke carrière. Samen brengen we je ambities, competenties en vaardigheden in kaart. Tegelijkertijd ervaar je de voordelen van een hecht team met vakgenoten, want daar investeren we ook in.

Bekijk vacatures en projecten

Carrière maken bij REEF

Bovendien zorgen we ervoor dat jij als REEF-professional altijd de beste papieren op zak hebt voor elke functie. Want wij zijn net zo ambitieus als jij, dus we snappen hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je de beste opleidingen en cursussen volgen om up-to-date te blijven op jouw vakgebied. Bijvoorbeeld over 3D printing, big data, schaarste in de maakindustrie, digitalisering, co-creatie, duurzaamheid, inkoopdata & software of inkooptrends. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten waar experts hun kennis delen met jou. Zo garanderen we toegang tot meest interessante functies op het gebied van Supply Chain.

Meer over leren en ontwikkelen

Verhalen van toekomstige collega's

Maak het verschil

Dat jij als Supply Chain-professional beschikt over de juiste expertises voor elke specifieke rol binnen de keten, spreekt wat ons betreft voor zich. Wat wij bij REEF nog belangrijker vinden, is dat jij tijdens elk project scherp bent op de specifieke behoeftes van de organisatie waarvoor je aan de slag bent. En dat je altijd wilt doorgronden wat een opdrachtgever nodig heeft, omdat je vooral op inhoud van toegevoegde waarde wilt zijn. Op die manier pak jij projecten bij de meest uiteenlopende organisaties proactief, effectief en efficiënt aan.

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij REEF of bent u benieuwd wat REEF Supply Chain voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas van den Donk.