Terug naar overzicht

Aftellen tot het REEFenement 2021!

Chris Reef aan het woord, over het jaarlijks terugkerend familiefeest.

Eindelijk kan de gehele REEF-familie weer samenkomen voor een feestelijke en gezellige dag voor jong en oud.

Met welke gedachte wordt het REEFenement georganiseerd?
Trots en saamhorigheid, met een Brabants randje. Onze specialisten werken ontzettend hard en behalen continu prachtige resultaten. Maar werken bij REEF moet vooral ook leuk zijn. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen, bijeenkomsten en uitjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, ontspannen en genieten. Hier is fijn om mijn waardering te tonen in deze vorm.

Hoe is het REEFenement ontstaan?
Het REEFenement is ontstaan uit de gedachte van waardering en respect voor het harde werken. Samen zijn we trots op de organisatie en de prestaties van onszelf én onze collega’s. Dat dragen wij op deze dag op een passende manier uit. Daarnaast wil ik niet alleen iedere REEF-er bedanken voor de inzet, maar ook de achterban. Het evenement is meegegroeid met de organisatie, tot 950 aanwezigen bij onze editie in 2019. Dit jaar komen wij ook samen met een groep van honderden mensen, waarbij we ons uiteraard houden aan het maximaal aantal gasten binnen de huidige corona-maatregelen. Het is uitgegroeid tot een groots feest, niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in kwaliteit van het event. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Wat is jouw absolute REEFenement-hoogtepunt?
De ervaringen die tijdens dit samenkomen gedeeld worden, met name vanuit de achterban van onze REEF-collega’s. Vanuit hen krijgen wij terug dat onze cultuur en werkwijze gewaardeerd worden. Het zijn de positieve verhalen die mij het meest trots maken. 

Hoe was het om vorig jaar gedwongen een editie over te slaan?
Ontzettend moeilijk. Van het REEFenement krijgt men energie en tijdens zo’n dag staat verbinding nóg centraler, dat wil je dus jaarlijks meemaken. Gelukkig hebben we toen alles-op-alles gezet om met een passend alternatief te komen. Als afsluiting van 2020 hebben wij een feestelijke, online borrel georganiseerd, die zeker een succes was. Toch die verbinding, maar dan op afstand vanuit ieders huiskamer. Maar natuurlijk kan dit niet tippen aan het fysiek samenkomen tijdens het REEFenement. 

Wat kunnen we verwachten van de komende editie van het REEFenement?
Bij REEF komen we altijd met creatieve ideeën, zodat we voor ieder wat wils organiseren. Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van onze projectspecialisten, waardoor er nu een gigantisch programma met uiteenlopende activiteiten staat. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan het verleggen van onze grenzen, het ontdekken van nieuwe talenten, familie staat centraal en natuurlijk samen genieten. 

Waar ben jij het meest trots op?
Dat we weer iets organiseren waar iedereen achter staat, met een goed gevoel naartoe komt en met nieuwe energie verlaat.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn?

Bekijk onze vacatures