Terug naar overzicht

Het REEFenement staat weer voor de deur!

Wij spraken Chris Reef over het familiefeest van REEF, die dit jaar plaatsvindt op zondag 11 september.

Nog een paar dagen wachten totdat de gehele REEF-familie weer samenkomt voor een feestelijke en gezellige dag voor jong en oud!

Met welke gedachte wordt het REEFenement georganiseerd?
Trots en saamhorigheid, met een Brabants randje. Onze specialisten werken ontzettend hard en behalen continu prachtige resultaten. Maar werken bij REEF moet vooral ook leuk zijn. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen, bijeenkomsten en uitjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, ontspannen en genieten. Hier is fijn om mijn waardering te tonen in deze vorm.

Hoe is het REEFenement ontstaan?
Het REEFenement is ontstaan uit de gedachte van waardering en respect voor het harde werken. Samen zijn we trots op de organisatie en de prestaties van onszelf én onze collega’s. Dat dragen wij op deze dag op een passende manier uit. Daarnaast wil ik niet alleen iedere REEF-er bedanken voor de inzet, maar ook de achterban. Het evenement is meegegroeid met de organisatie, tot 950 aanwezigen bij onze editie in 2019. Dit jaar komen wij ook samen met een groep van honderden mensen. Het is uitgegroeid tot een groots feest, niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in kwaliteit van het event.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Wat is jouw absolute REEFenement-hoogtepunt?
De ervaringen die tijdens dit samenkomen gedeeld worden, met name vanuit de achterban van onze REEF-collega’s. Vanuit hen krijgen wij terug dat onze cultuur en werkwijze gewaardeerd worden. Het zijn de positieve verhalen die mij het meest trots maken.

Hoe was het om vorig jaar weer uit te pakken en samen te komen?
Het was genieten, als vanouds. Het REEFenement hoort ieder jaar plaats te vinden en de gehele organisatie leeft hier ook naartoe. Van deze familiedag krijgt men energie en staat verbinding nóg centraler. Om in ‘’ons’’ Eindhoven te zien hoe de familie gegroeid was, maakte mij enorm trots.

Wat kunnen we verwachten van de komende editie van het REEFenement?
Dit jaar draait het allemaal om het zoete leven, het goede leven. Of hoe het Italiaanse gezegde luidt: La dolce vita! Het belooft een compleet onbezorgde dag te worden voor de gehele REEF familie; met heerlijk eten, volop gezelligheid en te gekke activiteiten voor jong en oud. We toveren Experience Island, ons eigen privé strand, om tot een klein Italië in REEF-stijl. Ik kan niet wachten!

REEFenement 2021

Vorig jaar kon het REEFenement, na een gedwongen pauze van twee jaar, weer plaatsvinden. En hoe! Honderden collega’s, relaties en hun families kwamen naar de groene omgeving die Strijp-S en Strijp-T verbindt, om te genieten van talloze échte Eindhovense activiteiten, workshops en inspirerende verhalen.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn?

Bekijk onze vacatures