Terug naar overzicht

Collega’s van REEF binnen DAF op dreef

Jaarlijks wordt één van onze medewerkers verkozen tot REEF-projectspecialist van het jaar. Twee van de negen genomineerden van afgelopen jaar werken bij DAF en eindigden in de verkiezing in de top drie. 

DAF maakt gebruik van de dienstverlening van REEF. Jaarlijks wordt één van onze medewerkers verkozen tot REEF-projectspecialist van het jaar. Twee van de negen genomineerden van afgelopen jaar werken bij DAF en eindigden in de verkiezing in de top drie. Zo ook Robert Arts, hij voert projecten uit bij Sites & Buildings en technisch schrijver Ronald Bolhuis zet zijn kennis in bij Product Development. Wij zijn trots op onze medewerkers die alle ins- en outs van hun vakgebied kennen en op het resultaat dat zij behalen bij DAF.

Projectspecialist van het jaar 2019

Een prijs winnen omdat je goed bent in je werk, dat overkomt maar weinigen. Robert Arts lukte het. Hij is uitgeroepen tot ‘Projectspecialist van het jaar 2019’ bij REEF. Collega Ronald Bolhuis werd derde in diezelfde verkiezing.

Ketelhuis

“Normaal werk je aan één project, bij DAF doe ik er wel 30”, aldus winnaar Robert. “Zo heb ik bijvoorbeeld aan een project meegewerkt om een nieuwe condensor voor het ketelhuis te plaatsen op een groot bordes hangend boven de patio van dat gebouw. Maar ook aan reguliere verbouwingen op het DAF-terrein draag ik mijn steentje bij. Ik blijf me vermaken.”

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Sander Smits
teammanager Bouw en Infra

DAF, Peterbilt en Kenworth

Nummer drie Ronald had zijn nominatie te danken aan onder meer het ondersteunen van de projectleider Motoren. “Ik verzamel en publiceer PDBdocumenten, wat staat voor ‘Program Description Book’. Hierin worden bijvoorbeeld de motorfuncties beschreven die binnen een project bepaald worden en de eisen die aan motoren en hun functies gesteld worden vanuit de wetgeving. Daarnaast houd ik me bezig met het schrijven en publiceren van zogeheten ‘Engine & EAS Installation Requirements’, zeg maar richtlijnen voor het installeren van motoren in DAF-, Peterbilt- en Kenworth-trucks.”

Erkenning

Als genomineerde is het aan jezelf om mensen te overtuigen om op jou te stemmen. Robert haalde daarbij de meeste stemmen binnen, maar dat was niet wat hem het meest is bijgebleven van de verkiezing. “De persoonlijke erkenning voor wat je doet, is heel bevredigend. Daarnaast krijg je complimenten van DAF-collega’s die anders misschien niet zo snel uitgesproken worden. Ik vind het dan ook extreem gaaf dat ik werd uitverkozen tot Projectspecialist van het jaar.”

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst. 

Werken bij REEF