Terug naar overzicht

Dear December: traditiegetrouw een dag vol verbinding en gezelligheid

We blikken terug op een prachtige dag!

Een volledig verzorgd dagje weg met de complete groep cliënten van ABC Zorg, dat was de wens van REEF-projectspecialist Indra Deckers. En wat voor dag was het! We blikken terug op deze prachtige dag!

Op een dag vol zon vertrokken we vanuit ABC Zorg naar GaiaZOO in Kerkrade, om samen met een geweldige groep cliënten en vrijwilligers te genieten van een ontspannend dagje uit. Deze wens was ingezonden via ons initiatief Dear December,  maar vanwege de coronamaatregelen keken de cliënten van ABC Zorg, net als wij, al meer dan anderhalf jaar uit naar deze dag. Verschillende REEF-collega's sloten aan om de groep te ondersteunen en voor gezelligheid te zorgen. Zij zorgden voor gezelligheid terwijl de cliënten werden opgehaald, in de dierentuin in de watten werden gelegd en met een diner de dag afsloten. Een goedgevuld dagprogramma! 

‘’Een prachtige wens van onze collega Indra, die perfect past bij de identiteit van REEF en de gedachte achter Dear December. De verbinding, saamhorigheid en gezelligheid stonden de hele dag voorop. Dat we dit samen met de REEF-familie hebben gerealiseerd, maakt mij trots!'', aldus Chris Reef, directeur.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over REEF? Neem contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Dear December

Als onderdeel van de REEF Foundation is het initiatief Dear December ondertussen een heuse traditie geworden binnen onze organisatie. Aan het einde van het jaar krijgt iedere REEF-collega de mogelijkheid om een wens, voor iemand die het écht verdient, in te sturen. Zo zetten wij de mens centraal. Uit de stapels prachtige en soms zelfs ontroerende verhalen selecteren wij de mooiste initiatieven, om vervolgens deze wensen in vervulling te laten gaan. Wat het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid van de REEF-familie naar voren laat komen.