Terug naar overzicht

Genomineerden REEF-project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’

REEF-project van het jaar 2019

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Het zijn vakmensen die ervan overtuigd zijn dat kennis delen zorgt voor het beste resultaat. Daarom verbinden zij mensen en brengen ze samen. Professionals die een tikkeltje eigenwijs zijn, maar vooral ondernemend en trots om te werken bij REEF.

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

Wie maken dit jaar kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’? Hieronder alle genomineerden op een rij.

Meer informatie

Wil je meer weten over de verkiezing van REEF-project van het jaar? Neem contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager

De genomineerden

Personeel en Organisatie

Annemie van Loon

Kennis delen zit in het DNA van onze medewerkers. Annemie van Loon is daar een mooi voorbeeld van, zij brengt als auteur haar kennis en ervaring bijeen in het boek ‘Veranderen voor de Omgevingswet’. Team personeel en organisatie nomineert daarom haar project bij de A&O-fonds Waterschappen.  

Proces en Productie

Ron Bisschops

REEF Proces en Productie nomineert Ron Bisschops en zijn project bij Océ-Technolgies om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar. Zijn expertise als lead engineer is ingezet bij de realisatie van de nieuwe inktfabriek bij Océ, een interessant CAPEX-project.

Bouw en Infra

Robert Arts

REEF-ambassadeur Robert Arts is met zijn project bij DAF Trucks N.V. genomineerd door team Bouw en Infra. Als bouwkundig projectengineer houdt hij zich bezig met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie- en vervangingsprojecten bij DAF. Hij ondersteunt de opdrachtgever en geeft leiding aan andere projectspecialisten en aannemers.

Supply Chain

Robbert van Aken

Met trots nomineert team Supply Chain Robbert van Aken en zijn project bij Dechra. Doel van het project is om de organisatie gereed te maken voor een grote audit. Dit heeft geresulteerd in een verbouwing, zodat nieuwe verpakkingslijnen in gebruik genomen zijn. 

HSE

Mark Wempe

Vanuit team HSE is Mark Wempe aangedragen voor het REEF-project van het jaar. Binnen de Waterschap Brabantse Delta heeft hij bijgedragen aan het veranderen van de veiligheidscultuur van reactief naar berekenend en streeft hij naar een proactieve cultuur.

Installatietechniek

Hanna Wassouf

Hanna Wassouf is een echte REEF-professional die het resultaat van het project altijd voorop zet. Binnen zijn project voor Engie heeft hij zijn kennis ingezet om de HVAC-installaties in detail te ontwerpen en berekenen. Dit zorgt ervoor dat de bouw van de nieuwe fabriek voor ASML op de meest efficiënte en effectieve wijze gerealiseerd wordt.

VTH

Ryan Glans

REEF-professional Ryan Glans deelt graag zijn kennis er ervaring. Dit doet hij op dit moment bij Omgevingsdienst IJmond, waar hij verantwoordelijk is om de benodigde kennis te leveren voor het verrichten van inspecties, afwijkingen te signaleren en overtredingen in procedures en/of uitvoering van wet- en regelgeving op het terrein van milieutoezicht op te sporen. Team VTH gunt hem de winst van deze eervolle titel!

Sociaal en Juridisch

Sasja Aleksic

Team Sociaal en Juridisch nomineert Sasja Aleksic met haar project bij gemeente Dongen. Voor 1 januari 2020 moeten de verorderingen voor de jeugdhulp worden aangepast en de nieuwe Wet verplichte ggz wordt geïmplementeerd. Zij pakt haar rol bij gemeente Dongen met veel verantwoordelijkheid op en daarom nomineert team Sociaal en Juridisch met trots Sasja Aleksic.  

Development and Engineering

Ronald Bolhuis

Ronald Bolhuis zet namens team Development and Engineering zijn kennis, ervaring en vaardigheden in als requirements specialist bij DAF. Zijn interesse in het vak en ervaring dragen er aan bij dat breed inzetbaar is. Heeft hij de kennis niet, dan verdiept hij zich hier in. Hij beheert en publiceert documentatie, onder andere voor DAF Product Development en biedt sinds kort ondersteuning aan de afdeling OBD-(on board diagnostics).

Project van het jaar 2018

In 2018 haalde Mike Brekelmans de meeste stemmen binnen en mocht hij de trofee in ontvangst nemen. Benieuwd naar zijn eerste reactie? Bekijk dan de video hiernaast.

Interessante projecten

Wil jij doelgericht werken aan interessante projecten? Bekijk onze vacatures en projecten.

Vacatures en projecten