Terug naar overzicht

Knallend het nieuwe jaar in met de Happy New Year's borrel!

Het was weer genieten tijdens onze nieuwjaarsborrel. De gehele organisatie kon vanuit de huiskamer aansluiten bij een goedgevuld avondprogramma: de uitreiking van Projectspecialist van het jaar, hartverwarmende Dear December-wensen, de quiz onder leiding van Loes en nog veel meer!

Het Parktheater Eindhoven was dit jaar het prachtige decor van onze jaarlijkse Happy New Year's borrel. De gehele organisatie kon, onder het genot van een borrelbox, online meegenieten. Tijdens deze avond blikten wij terug op de vele successen die 2021 heeft gekend. Zo werd na een spannende strijd onze kersverse Projectspecialist van het jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast kon Jeroen Bax met trots medelen dat REEF gaat uitbreiden naar IJsselstein, om de samenwerking met Grey Advice te intensiveren. 

Naar goed gebruik trapten wij samen met honderden REEF-collega's het het nieuwe jaar af, om successen te vieren en te proosten op 2022.

Interactie, humor en trots

'Work hard, play hard' was het credo van de avond. Aan tafel zaten Chris Reef, Bas van den Donk en gastheer Marcel Stevens, om samen met Ilona Klerks, Erwin Kampinga en de kijkers van verschillende video's te genieten. Vitaliteit en sportiviteit was in 2021 van nog groter belang, dus kreeg Sander Smits, in samenwerking met een drietal sportieve collega's, de fijne kneepjes geleerd op het gebied van voetbal, basketbal en taekwondo. Daarnaast ging hij samen met Britt Houkes de keuken van ons bedrijfsrestaurant in, om een heerlijk recept klaar te maken. Ook kwam Dear December weer aan het bod. Verschillende hartverwarmende wensen werden in vervulling gebracht, wat tot blije gezichten en mooie momenten leidde. Roy Boermeester en Han Findhammer, twee ervaren REEF-ers die spoedig van hun pensioen gaan genieten, werden welverdiend in de spotlight gezet. Ook was er weer een band aanwezig om de livemuziek te verzorgen en werd de interactie opgezocht via onze REEF-quiz, waarbij collega en quizmaster Loes van Engelen de kennis van onze collega's testte. De avond werd afgesloten met een digitale proost, op 2022 en de successen die gaan volgen

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaarJaarlijkse hoogtepunten

De nieuwjaarsborrel is één van de vele jaarlijks terugkerende evenementen en hét moment van het jaar dat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures en projecten

Trotse winnaar

In december van 2021 ging weer één van onze hoogtepunten van het jaar van start: de Projectspecialist van het jaar-verkiezing. Voor deze jaarlijkse strijd wordt per expertise één projectspecialist uitgekozen, die in dat jaar uitzonderlijke prestaties heeft geleverd. Tijdens onze nieuwjaarsborrel werd bekendgemaakt wie de titel heeft gewonnen. De titel wordt gedragen door een REEF-projectspecialist die bijzonder is opgevallen door uitzonderlijke successen, innovatie en 100% resultaat.

Harald van der Heijden, projectspecialist binnen expertise Installatietechniek, kwam dit jaar als winnaar uit de bus. Harald heeft als werktuigbouwkundig projectleider zijn project bij DAF afgerond en mooie successen behaald. Als trotse winnaar krijgt Harald een opleidingsbudget van €1.500,- tot zijn beschikking. Hiermee kan hij zijn expertise naar een nóg hoger niveau tillen, dus kijken wij uit naar zijn volgende stap. De overige twee top drie-plekken werden gevuld door Helmi van Mullenkom (Personeel en Organisatie) en Wesley van de Laar (Finance and Control). Zij mogen, net als de andere genomineerden, ontzettend trots zijn op hun prestaties!