Terug naar overzicht

In beweging met elkaar

Bij REEF sporten onze collega's online: zo blijven we samen in beweging! We bieden de tools om thuis in beweging te blijven onder professionele begeleiding.

In deze tijden is het éxtra belangrijk om te blijven bewegen en daarom zitten wij niet stil. Bij REEF sporten onze collega's online: zo blijven we samen in beweging! Onze eigen personal REEF-trainer die ons voorziet van feedback en de REEF-collega's die ook sportend in beeld zijn zorgen voor extra motivatie. Cardio, strength, mobility en movement: alles komt aan bod!
 


In beweging met elkaar!

REEF-fit is de nieuwste faciliteit binnen het HR-kompas van REEF en geeft onze medewerkers de tools om thuis in beweging te blijven onder professionele begeleiding. Met gezamenlijke challenges en virtuele groepslessen blijven we als REEF-collega's in beweging! We vinden het belangrijk dat iedereen kan trainen op eigen niveau en naar eigen behoeften. Daarom hebben we een REEF-fitnessschema opgesteld waarbij we rekening houden met de diversiteit aan sportniveaus. De virtuele sportlessen en activiteiten zijn dus niet alleen voor de fanantieke REEF-ers onder ons.

HR-kompas

Wij zijn net zo ambitieus als onze professionals. Daarom zorgen we ervoor dat zij alles uit hun loopbaan halen. Onze medewerkers bepalen hun persoonlijke doelen en de koers, wij helpen ze om deze te bereiken. Daarom bieden we het HR-kompas. 

 

 

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

REEF HR-kompas

Het HR-kompas is voor iedereen die bij REEF werkt. De vitaliteit van onze medewerkers staat hierin centraal. Het kompas vertelt wat onze uitgangspunten zijn en welke tools we bieden, zodat onze professionals hun doelen kunnen bereiken. Wij bieden de beste tools voor de persoonlijke ontwikkeling en toekomst van onze medewerkers. Zij bepalen zelf wat zij vanuit het kompas inzetten. De dialoog tussen onze projectspecialist en REEF staat centraal in onze organisatie. Samen bespreken we hoe onze professional telkens weer verder komt en beter wordt. Zodat hij of zij van het ene succesvolle project naar het volgende gaat. 

 

Werken bij REEF