Terug naar overzicht

Met trots presenteren wij ons nieuwe vakgebied: Finance and Control

REEF groeit en ontwikkelt door. Vandaag lanceren wij ons tiende vakgebied.

Vandaag lanceren wij het nieuwe expertisegebied Finance and Control. De financiële sector is continue in beweging en vervult een belangrijke rol bij het succes van ondernemingen. De traditionele boekhouder is niet meer de standaard. Digitalisering, innovatie en flexibiliteit wel. Wij spelen continu in op kansen. Met deze nieuwe expertise speelt REEF in op de veranderende markt met een team van financiële specialisten. Zo kunnen wij onze expertise nóg beter delen en projectspecialisten koppelen aan uitdagende en afwisselende projecten.

"De afgelopen periode kregen wij vanuit onze opdrachtgevers steeds meer vraag naar financiële experts. Wij bieden vanuit REEF graag een zo compleet mogelijk dienstenportfolio om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. De keuze om een nieuwe expertise, Finance and Control, in het leven te roepen, is daarom een logische stap. Ik ben enorm trots dat ons tiende vakgebied een feit is en wij samen verder groeien. De kennis van dit team van financiële experts, gekoppeld aan het REEF-DNA, gaat het verschil maken," aldus directeur Chris Reef.

Meer informatie?

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:


onze kennis uw groei

Procesverbetering en kennisdeling als resultaat

Het team Finance and Control richt zich op een vijftal taakvelden: financiële administratie, financial control, procesverbetering, credit management en business control.

Van startups tot multinationals, onze finance-projectspecialisten staan klaar als vooraanstaand partner om te helpen met het behalen van het gewenste resultaat door de tijdelijke inzet van uitgebreide specialistische kennis, vaardigheden en ervaring. Ze begrijpen het vak en hebben zich door het maken van meters op uitdagende projecten vaak op meerdere vakgebieden binnen Finance and Control als expert ontwikkeld. 

Lees meer

onze mensen uw resultaat

Doorpakken

Onze professionals halen continue het beste uit zichzelf op zowel financieel inhoudelijk als persoonlijk vlak door middel van ‘learning by doing’. Die ontwikkeling garandeert REEF door middel van de inzet van teammanager Marieke Veenstra, die vraagstukken en projecten vertaalt naar optimale invulling, op basis van persoonlijke benadering en de unieke talenten van de Finance and Control specialisten. Fieldmanager Jos van den Bersselaar zet zijn inhoudelijke expertise en marktkennis in om de professionele ontwikkeling van onze specialisten naar een hoger niveau te tillen.

Teammanager Finance and Control Marieke Veenstra vertelt enthousiast over het nieuwe vakgebied: ‘’REEF beschikt per direct over ambitieuze financieel specialisten die binnen een project of opdracht blijvende positieve impact maken. Hoe ze daarvoor zorgen? Ze weten uitdagingen snel om te zetten naar de juiste acties en leveren de gewenste resultaten op. Tegelijkertijd “pakken ze door” als ze kansen zien voor optimalisatie.’’

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf als financieel professional blijven ontwikkelen? Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst. 

Werken bij REEF