Terug naar overzicht

Herstart fysieke REEF-deelt-kennisbijeenkomst een groot succes!

Acht uiteenlopende bijeenkomsten, volop netwerken en gezelligheid.

Op een zonnige woensdagmiddag openden wij weer de deuren van de High Tech Campus voor een reeks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten. Honderden projectspecialisten, relaties en geïnteresseerden kwamen samen om ideeën uit te wisselen, kennis te delen en volop te netwerken.

Terug van weggeweest
Jaarlijks is de REEF-deelt-kennisbijeenkomst één van de hoogtepunten op onze kalender. Tussen januari en december organiseren we bijna 40 REEF-deelt-kennisbijeenkomsten met meer dan 1.000 bezoekers. Na meer dan twee jaar waarin onze kennissessies in online vorm plaatsvonden, stond de gehele organisatie te trappelen om weer fysiek samen te komen. Dit vertaalde zich door naar maar liefst 8 kennissessies.

Dag vol afwisseling
Nadat de aanwezigen hadden genoten van een hapje en drankje én elkaar al uitvoerig hadden gesproken, was het tijd om de bijeenkomsten af te trappen. ‘’Het maakt me supertrots dat we vanuit acht verschillende onderwerpen de beste sprekers uit ons netwerk hebben gehaald, die binnen hun vakgebied, onze specialisten en ons netwerk, willen meenemen in de ontwikkelingen die er gaande zijn. Van cyber security tot hybride werken, we zijn super breed vertegenwoordigd.’’, aldus Bas van den Donk, commercieel manager. Nadat de kennis was overgebracht en de sessies werden afgerond, was het tijd om elkaar op te zoeken. In de foyer van de Conference Center werd, onder het genot van een versnapering, volop genetwerkt en teruggeblikt op de verschillende onderwerpen.

Meer informatie

Wil je meer weten over REEF? Neem contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Kennis delen
Bij REEF staat het delen van kennis voorop. Deze kennis houden we niet bij onszelf, maar gebruiken we om iedereen op de hoogte te houden van relevante onderwerpen binnen onze tien expertises. De kennis delen we in de vorm van whitepapers, infographics en kennisbijeenkomsten. Zo leveren we samen verbetering, succes en persoonlijke groei op.

We pakken door
We zouden REEF niet zijn als we niet meteen doorpakken. Op donderdag 6 oktober staat de volgende REEF-deelt-kennisbijeenkomst gepland. Het beloofd een dag met nóg meer interessante onderwerpen, sprekers en kennis delen te worden, dus omcirkel de dag alvast in jouw agenda.

Bekijk onze agenda