Terug naar overzicht

We zijn terug op de High Tech Campus met een reeks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten!

Wees welkom op woensdag 15 juni, om samen met vakgenoten kennis te delen, de verbinding op te zoeken en te netwerken.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks verschillende REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op de High Tech Campus, met meer dan 1.000 bezoekers. Na een lange periode zonder fysieke evenementen, gaan we op 15 juni eindelijk weer naar de High Tech Campus, voor maar liefst 8 uiteenlopende sessies.

Eindelijk!

Het is voor de gehele organisatie aftellen geblazen. De laatste fysieke REEF-deelt-kennisbijeenkomsten vonden begin 2020 plaats, dus staat de gehele organisatie te popelen om weer face-to-face te netwerken, ideeën uit te wisselen en van 'best practices' te leren. ''De afgelopen tijd zijn wij volop gas blijven geven op het gebied van kennis delen, in de vorm van webinars. Een gave en innovatieve manier van inspireren, wat zeker een succes was. Toch ben ik enorm blij dat we weer fysiek bijeenkomen. Om weer terug te zijn op de High Tech Campus, voelt vertrouwd en als vanouds. Dat dit gaat gebeuren met 8 bijeenkomsten, maakt het nog mooier.'', aldus Chris Reef, directeur.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over REEF? Neem contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager

Uiteenlopende onderwerpen

Door onze 10 uiteenlopende expertises, garanderen wij bij iedere reeks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten dat er voor iedere professional wat wils is. Van hybride werken tot aan cybersecurity, behandelen wij, samen met deskundigen, verschillende onderwerpen die op dit moment relevant zijn. Naast de kennissessies, is dit ook een uitgelezen moment om te netwerken. ''Het is voor iedere professional enorm nuttig om samen in een ruimte te zijn met honderden professionals. Hier kun je schakelen en netwerken met vakgenoten, maar ook inzichten vergaren van professionals uit andere expertises. Die kruisbestuiving moedigen wij aan bij REEF. Naast het delen van kennis en netwerken, is gezelligheid ook een thema van de avond. Eindelijk elkaar weer de hand schudden en naderhand naborrelen.'', aldus Bas van den Donk, commercieel manager.