Terug naar overzicht

REEF-projectspecialist van het jaar 2022

Tijdens onze jaarlijkse REEF-nieuwjaarsborrel werd bekend gemaakt wie de titel 'Projectspecialist van het jaar 2022' in ontvangst mocht nemen.

Esther van Rooij: projectspecialist van het jaar 2022

Tijdens onze jaarlijkse REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater in Eindhoven werd bekend gemaakt wie de titel 'Projectspecialist van het jaar' in ontvangst mocht nemen.

Ieder jaar maken onze professionals, binnen de 10 vakgebieden, kans op deze titel welke het hele jaar gedragen mag worden door de projectspecialist die het afgelopen jaar in het bijzonder is opgevallen door inzet, delen van kennis, ontwikkeling en 100% resultaat. 

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager

Projectspecialist van het Jaar | Esther van Rooij

Uiteindelijk kon iedereen online zijn of haar stem uitbrengen op een van de genomineerde specialisten om zo tot een overal ‘Projectspecialist van het jaar 2022’ te komen. Tot het laatste moment was het spannend wie de titel dit jaar zou mogen dragen. Uiteindelijk haalde Esther van Rooij (Sociaal en Juridisch) de meeste stemmen binnen. Zij mocht de titel 'Projectspecialist van het Jaar' én een opleidingsbudget van €1.500,- in ontvangst nemen.

Gezins- en Jongerencoach bij GR Peelgemeenten

Esther is bijna twee jaar geleden aan boord gekomen bij REEF. Destijds had Esther al veel kennis in huis, maar in de afgelopen twee jaar heeft ze die noemenswaardig verbreed.

Eerder dit jaar heeft Esther haar master afgerond, naast een 36-urige werkweek met 100% inzet bij haar project bij GR Peelgemeenten. Haar verantwoordelijkheden in het project vragen ook om een behoorlijke dosis inlevingsvermogen en focus, aangezien zij jongeren en gezinnen coacht op het gebied van multi-problematiek. Samen met hen werkt zij naar de beste oplossing, wat meestal niet de makkelijkste weg is.

De manier waarop Esther haar doelen nastreeft en een professionele houding opzet, in combinatie met haar betrokkenheid, maakt dat zij binnen team Sociaal en Juridisch dé winnaar is van de 'Projectspecialist van het jaar'-verkiezing.

Gefeliciteerd Esther! We zijn trots op jou als projectspecialist en hopen dat we nog lang samen projecten kunnen uitvoeren! Benieuwd jaar Esther's eerste reactie? Bekijk de video.

Interessante projecten

Wil jij doelgericht werken aan interessante projecten? Bekijk onze vacatures en projecten.

Vacatures en projecten