Terug naar overzicht

REEFenement 2019: terugblik op een geslaagde familiedag

Op zondag 23 juni 2019 genoten onze medewerkers, relaties en hun families van het REEFenement; een zomers festival in de Efteling.

Het jaarlijkse REEFenement is uitbundig gevierd met ruim 850 medewerkers, relaties en hun families. Om opdrachtgevers en medewerkers te bedanken voor hun inzet waren we zondag 23 juni aanwezig in de Efteling. Een uniek zomers festival, op een toplocatie met lekker eten, live entertainment, veel gezelligheid, zomerse temperaturen en de Python op de achtergrond.

“Hoe vaak maak je het mee dat je in de Efteling 3 keer achter elkaar in dezelfde attractie kan, zonder wachtrij en dat je zelfs mag blijven zitten? Ik nog nooit, tot gisteren. Tijdens het REEFenement werd deze kinderdroom werkelijkheid. Wat heb ik genoten!” aldus Loes van Engelen, corporate recruiter bij REEF.

Het REEFenement 2019 stond in het teken van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, inspiratie opdoen, ontspannen en genieten. Iedereen heeft zichtbaar genoten en als klap op de vuurpijl werden vijf attracties na sluitingstijd opengesteld speciaal voor ons. Bekijk de foto's op de Facebook-pagina van REEF om een indruk te krijgen van het REEFenement 2019. 

 

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:


REEFenement 2019

Wat was het gaaf! Fantastisch om deze groep mensen waar ik bijzonder trots op ben bij elkaar te brengen. Onze professionals werken iedere dag hard aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling en aan die van REEF. Maar werken bij REEF moet vooral ook erg leuk zijn en dat was het zeker. We hebben onwijs genoten met z’n allen, bedankt iedereen voor deze geweldige dag! vertelt Chris tevreden na afloop van de dag

We vinden het ontzettend leuk om alle enthousiaste reacties te horen:

“Super geregeld! REEF is een mooi bedrijf wat veel aandacht heeft voor de mensen die er werken en voor hun relaties,” aldus Inge Dijkhuizen, VTH-specialist en relatie van REEF.

“Geweldige dag, goed geregeld, gezelligheid en lekker eten en drinken!” aldus Edwin Riem, partner van een REEF-professional.

"Ontzettend bedankt voor de prachtige dag. Organisatie was perfect en het gezelschap heel geslaagd!" aldus Marcel van den Brink, directeur Agel adviseurs.

"Mooi ontvangst, lekker eten, goede band en zonnig weer.. wat wil je nog meer. Wij hebben echt genoten." aldus REEF-professional Nicole Kiewiet, productieplanner bij ASML. 

“Petje af voor de fantastische dag. Ook namens mijn gezin wil ik jullie hartelijk bedanken voor de top dag en organisatie. Wij kijken uit naar de volgende keer, zal een uitdaging zijn om dit te overtreffen,” aldus REEF-professional en Supply Chain planner Dirk van Tol.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn?

Bekijk onze vacatures