Terug naar overzicht

Eindhoven als speeltuin van de gehele REEF-familie!

Genieten en plezier maken tijdens het REEFenement 2021.

Op zondag 19 september kon het REEFenement eindelijk weer gevierd worden. Honderden collega’s, relaties en hun families kwamen naar de groene omgeving die Strijp-S en Strijp-T verbindt, om te genieten van talloze échte Eindhovense activiteiten, workshops en inspirerende verhalen.

REEFenement

Het REEFenement is een jaarlijks familiefeest voor jong en oud. Iedereen is welkom op deze dag, waarop onze medewerkers en hun familie samenkomen om elkaar nóg beter te leren kennen, kennis te delen, inspiratie op te doen, te ontspannen en te genieten.

Spetterende opening

Nadat de gasten in het zonnetje hadden genoten van een lunch, opende luchtacrobaat Noi Pakon, bijgestaan door verschillende streetrunners, de dag met een adembenemende act. Op haar sway pole symboliseerde zij de coronacrisis, waarin onze vrijheid beperkt was en wij vastzaten aan contact op afstand. De streetrunners, die acrobatisch en vrij door de menigte danste en sprongen, representeerden wat gaat komen, een tijd waarin wij weer vrij kunnen genieten van verbondenheid. ‘’Ik ben ontzettend trots op de ‘drive’ en het ondernemend vermogen van de REEF-familie, om in de afgelopen tijd toch volop kansen te pakken en resultaat te boeken. Op deze dag konden we als collectief onze trotsheid met elkaar delen.’’, aldus Chris Reef. Hierna was het tijd om het festivalterrein te ontdekken en van de activiteiten te genieten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Grenzen verleggen

Als REEF-er heb je lef. Dit werd op de proef gesteld bij activiteiten zoals abseilen vanaf Gebouw TQ, een primeur op deze locatie. Daarnaast werden aanwezigen uitgedaagd om te boulderen en uit de escaperoom te ontsnappen. Uiteraard kon het delen van kennis niet wegblijven, dus kregen de gasten eerst de fijne kneepjes geleerd.

Familie centraal

Tussen de springkussens, clowns en de ballenbak was meer dan genoeg ruimte om met het gezin te ontspannen. Daarnaast kreeg de REEF-familie de mogelijkheid om Strijp te ontdekken. Zo werden nieuwe talenten ontdekt tijdens de skate- en BMX-workshops en konden gasten de ins & outs leren over graffiti.

 

onze teams jouw collega's

Genieten

Ouderwets genieten, dat was het credo van deze speciale dag.
Zo gingen gasten op culinaire ontdekkingstocht bij de cursus pizza bakken, om vervolgens de zelfgemaakte creatie te proeven. Bij de activiteit ‘bubbels en chocolade’ kon je leren hoe je de lekkerste bonbons maakt. Na het activiteitenprogramma was het tijd voor een feestje. Onder het genot van heerlijke drankjes, hapjes en fijne muziek, werd de dag nog eens besproken. Een feestelijke afsluiting van een spetterende dag!

Trots

‘’Wat was het geweldig om weer samen met de REEF-familie fysiek samen te komen. De verbondenheid van fysieke aanwezigheid die wij veel te lang moesten missen, is tijdens deze editie van het REEFenement dubbel en dwars ingehaald. We hebben onwijs genoten met z’n allen, bedankt iedereen voor deze geweldige dag!’’, vertelt Chris na afloop van de dag.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn?

Bekijk onze vacatures