Terug naar overzicht

Resultaat begint bij het delen van kennis

Het is vandaag 15 april. De dag van het REEFolutie event, welke vanwege de coronacrisis niet door kan gaan. Daarom inspireren we u graag op een andere manier.

Vandaag zouden we u op het REEFolutie event voorzien van een flinke dosis inspiratie, zodat u uzelf en uw organisatie kunt blijven ontwikkelen. Omdat het event vanwege de coronacrisis verzet is naar 9 september, inspireren we u graag op een andere manier. Wij geloven namelijk dat resultaat begint bij het delen van kennis.
 
Dit betekent dat we nu via andere wegen onze toekomstplannen verder vorm geven. Zo hebben we onze organisatiestructuur en interne processen bijgeschaafd en geven we verdere invulling aan onze vijf garanties. We zorgen ervoor dat onze professionals continu in ontwikkeling zijn en verbinden de beste mensen aan de doelstelling van uw organisatie. Waardoor u grip houdt op het resultaat dat we opleveren.

Hulp en advies
Wij realiseren ons dat deze tijd een enorme impact heeft op u als mens en uw organisatie. Het is van groot belang dat uw organisatie geplande projecten en prioriteiten kan oppakken, zodat ambities waargemaakt kunnen worden en belangrijke projecten geen vertraging oplopen. Onze professionals staan voor u klaar en wij bieden u (juridische) hulp en advies.

Heeft u vragen omtrent de maatregelen voor het coronavirus en de impact voor uw organisatie? Uiteraard ben ikzelf en zijn mijn collega’s binnen REEF beschikbaar voor vragen. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

#REEFOLUTIE

REEF gelooft dat resultaat begint bij het delen van kennis. 

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Het zijn vakmensen die alle ins- en outs binnen hun vakgebied kennen en ervan overtuigd zijn dat kennis delen uiteindelijk zorgt voor het succes van uw organisatie. Daarom verbinden wij mensen en brengen ze samen. 

Wij hebben vijf garanties opgesteld voor opdrachtgevers, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten.

Lees meer over de REEF garanties