Terug naar overzicht

REEF-projectspecialist van het jaar 2018 (copy 1)

Tijdens onze jaarlijkse REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater in Eindhoven werd bekend gemaakt wie de titel 'Projectspecialist van het jaar 2018' in ontvangst mocht nemen.

Mike Brekelmans: projectspecialist van het jaar 2018

Tijdens onze jaarlijkse REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater in Eindhoven werd bekend gemaakt wie de titel 'Projectspecialist van het jaar' in ontvangst mocht nemen.

Vanuit al onze 9 vakgebieden was door de projectmanagers één projectspecialist genomineerd. Bij REEF word je niet zomaar genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Alle genomineerden hebben laten zien dat zij de REEF-waarden bezitten, bewust bezig zijn met één van de belangrijkste waarden; kennisdelen en fungeren als REEF-ambassadeur.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager

Projectspecialist van het jaar

Uiteindelijk kon iedereen online zijn of haar stem uitbrengen op een van de genomineerde specialisten om zo tot een overal ‘Projectspecialist van het jaar 2018’ te komen. Tot het laatste moment was het spannend wie de titel dit jaar zou mogen dragen. Uiteindelijk haalde Mike Brekelmans (team supply chain) de meeste stemmen binnen en mocht de trofee voor ‘Projectspecialist van het jaar’ in ontvangst nemen. 

Supply Chain engineer bij Océ-Technologies

Mike is momenteel werkzaam als supply chain engineer bij Océ-Technologies B.V. in Venlo. Door zijn collega’s wordt hij omschreven als zeer zelfbewust, toegewijd en proactief. Het afgelopen jaar heeft hij dan ook extra activiteiten uitgevoerd in de rol van kennismanager. Hij was, en is, het gezicht van planning en engineering binnen het team supply chain. Daarbij doet hij graag nieuwe kennis op door op beurzen en seminars  te sparren met professionals en deelt hij zijn opgedane kennis binnen het team supply chain maar zeker ook bij zijn opdrachtgever. Deze toewijding en pro-activiteit hebben dit jaar bijgedragen aan het succes van REEF waardoor hij de titel ‘Projectspecialist van het jaar’ meer dan verdiend heeft.

Gefeliciteerd Mike! We zijn trots op jou als projectspecialist en hopen dat we nog lang samen projecten kunnen uitvoeren! Benieuwd jaar Mike zijn eerste reactie? Bekijk de video.

Interessante projecten

Wil jij doelgericht werken aan interessante projecten? Bekijk onze vacatures en projecten.

Vacatures en projecten