Terug naar overzicht

Titel ‘REEF-project van het jaar 2019’ gaat naar het complexe bouwkundige project bij DAF

Tijdens de nieuwjaarsborrel werd bekend welk project de titel 'REEF-project van het jaar' kreeg.

De afgelopen weken heeft iedereen zijn of haar stem kunnen uitbrengen op hun favoriete REEF-project van het jaar 2019. Tijdens de nieuwjaarsborrel werd bekend gemaakt welk project de titel ‘REEF-project van het jaar 2019’ heeft gewonnen. De titel wordt gedragen door een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. Binnen elk van onze negen expertises was één project genomineerd. Wij bedanken alle specialisten die dit jaar een bijzondere bijdrage hebben geleverd op hun project. 

Complex bouwkundig project bij DAF

Dit jaar gaat de titel 'REEF-project van het jaar' naar het complexe bouwkundig project bij DAF, waar projectspecialist Robert Arts werkzaam is als bouwkundig project engineer. Zijn project zorgt ervoor dat DAF de komende jaren probleemloos én op een duurzame manier vrachtwagens kan blijven produceren. Dit is noodzakelijk in een competitieve wereld waarin de eisen en wensen van opdrachtgevers en overheden continu veranderen. We zijn trots op Robert Arts als ondernemende professional en ambassadeur van onze organisatie. We hopen nog lang samen succesvol projecten te mogen realiseren.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

“In feite heb ik twee goede werkgevers. Terwijl DAF voor een goede en interessante werkomgeving zorgt, neemt REEF kennisontwikkeling (interne vaardigheidstrainingen en externe vakopleidingen, zoals IMPA-C opleiding) en ontspanning, in de vorm van het jaarlijkse REEFenement, op zich. Gezamenlijk werken we aan het succes van DAF”, aldus Robert.

Nieuwbouw- renovatie- en vervangingsprojecten
Als bouwkundig projectengineer houdt Robert zich bezig met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie- en vervangingsprojecten bij DAF. Hierbij ligt de nadruk op het definiëren van eisen, het maken van ontwerpen, het formuleren en bewaken van de gewenste kwaliteit, het opstellen en bewaken van de budgetten en planningen en het verzorgen van alle noodzakelijke vergunningen. Hij ondersteunt de opdrachtgevers en geeft leiding aan andere projectspecialisten en aannemers.

"Genomineerd zijn was erg leuk. En nu winnen is natuurlijk helemaal geweldig. Het is super om mee te maken hoe erg je gewaardeerd wordt. Ik wil team bouw en infra, en in het bijzonder Sander Smits, enorm bedanken voor een geweldig jaar waarin ik onder andere een bijzonder REEFenement heb meegemaakt en waarin ik weer veel kennisbijeenkomsten heb bijgewoond. Ik geloof dat 2020 wederom een bijzonder jaar gaat worden bij REEF", aldus Robert Arts.  

Ondernemen in projecten

Wil jij als ondernemende professional in korte tijd veel kennis en ervaring opdoen bij de meest uiteenlopende organisaties? En ben jij specialist in jouw vakgebied omdat je continu aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke kennis werkt? Dan sluit jouw visie aan bij die van ons. Bekijk snel onze nieuwste projecten en vacatures.

Interessante projecten

Wil jij doelgericht werken aan interessante projecten? Bekijk onze vacatures en projecten.

Vacatures en projecten