Terug naar overzicht

REEF-Carrièremanagement is uitgebreid met online trainingen

Wij zijn trots om te melden dat REEF-Carrièremanagement is uitgebreid met online trainingen.

120 online trainingen

Wij garanderen onze professionals de beste tools voor hun persoonlijke ontwikkeling en toekomst daarom is REEF-Carrièremanagement uitgebreid met online trainingen. Samen verder komen en beter worden staat immers centraal. Om ervoor te zorgen dat onze professionals zichzelf ontwikkelen op zaken die voor hen van toepassing zijn hebben we in 2018 kritisch gekeken naar de onderdelen van REEF-Carrièremanagement.

Vanaf vandaag maken onze medewerkers daarom ongelimiteerd gebruik van 120 trainingen voor professionals. De trainingen dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling en kunnen onze professionals volgen wanneer zij willen, 24/7, waarbij ze zelf bepalen wat en hoe zij leren. Op basis van de gevolgde online trainingen zorgen wij voor verdere diepgang in aansluitende trainingen op ons hoofdkantoor. Zo blijven onze mensen werken aan het ontwikkelen van de juiste kennis, vaardigheden en ervaring.

REEF-Carrièremanagement 
De online trainingen van GoodHabitz beantwoorden de eerste leerbehoeften. Aanvullend hierop blijven wij kennisbijeenkomsten en intervisies organiseren om het kennisveld van onze professionals te verbreden. De trainingen in groepsverband, op ons kantoor, gaan helpen als verdieping op de online trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakmensen direct de juiste kennis beschikbaar hebben voor hun project en ze meer uit hun carrière halen. 

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst. 

Werken bij REEF