REEF als partner

Samen met u kijken we hoe de bedrijfsdoelen van uw klant behaald kunnen worden.

Als Managed Service Provider (MSP) staat u voor de opdracht om de beste professionals te selecteren in de markt om daarmee de vraagstukken van uw klant te voorzien van flexibele oplossingen. Uw uitdagingen en projecten zijn bij ons in goede handen. Onze mensen zorgen voor het gewenste resultaat.

onze mensen uw resultaat

Expert in uw vakgebied

Wij werken met ondernemende specialisten binnen elk van onze tien expertises. Het zijn professionals op het domein van uw klant die alle ins en outs kennen binnen hun vakgebied.

Uw contactpersoon, onze projectmanagers, kennen de markt en zijn expert binnen hun vakgebied. Door jarenlange ervaring weten zij de beste professional te verbinden aan het vraagstuk van uw klant. Maar daar blijft het niet bij. Wij kijken samen met u hoe de bedrijfsdoelen van uw klant behaald kunnen worden. Of dit nu gaat om kostenbesparingen, operational excellence of verbeterd inzicht verkrijgen in uw workforce en het resultaat.

Grip op resultaat

Wij garanderen grip op het resultaat van uw projecten, doordat wij elk project monitoren middels tussentijdse evaluaties. Daarnaast mag u het volgende van ons verwachten:

  • De juiste professional voor het vraagstuk. Waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat met een slagingspercentage hoger dan 85%.
  • Een investering in kwaliteit van onze professionals door onder andere de inzet van workshops, trainingen en intervisies.
  • U kunt op onze mensen bouwen: zij blijven bij REEF vanwege onze inzet op ontwikkeling en vaste dienstverbanden, naast goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een strakke planning en tussentijdse oplevermomenten.
  • Kennisoverdracht bij uw klant na oplevering van het project.
  • 100 % resultaat.
Vraag informatie aan

 

 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat REEF voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas van den Donk.