Veelgestelde vragen organisaties

Heeft u een vraag? Hier leest u de antwoorden op de meestgestelde vragen vanuit opdrachtgevers.

Over REEF

 • Wij verbinden de juiste professionals aan hoogstaande projecten. Wij zien de tijdelijke invulling van een functie als project, met een duidelijk eindresultaat. We delen al onze kennis, ervaring en vaardigheden met de organisaties waarvoor we werken. Zo garanderen onze mensen altijd 100% resultaat.

 • Om organisaties beter te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling hebben we REEF Advies. Ongeacht de branche, kunt u advies inwinnen op twee fronten: REEF geeft raad (juridisch advies) en REEF recruitment. Daarmee zijn we de sparringpartner voor vraagstukken waarbij externe expertise gewenst is.

Onze professionals

 • De professional is verbonden aan één van de negen uiteenlopende expertises. Wij kunnen zorgen voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze professionals. Neem daarvoor contact op met de projectmanagers die verbonden zijn aan het expertiseveld waarbinnen de professional actief is. U kunt ook contact opnemen met ons hoofdkantoor via 040 294 6888. Onze gastvrouwen Claire en Aukje verbinden u graag door.

 • U kunt contact opnemen met de projectmanagers die verbonden zijn aan het expertiseveld waarbinnen uw organisatie actief is. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 040 294 6888.

 • Wij werken met de beste professionals binnen elk van onze negen expertises: Bouw en Infra, Development and Engineering, HSE, Installatietechniek, Sociaal en Juridisch, Personeel en Organisatie, Proces en Productie, Supply Chain en VTH. Al onze professionals hebben werkervaring binnen hun vakgebied, waardoor zij snel toegevoegde waarde kunnen leveren bij onze opdrachtgevers. Bekijk hier alle professionals en het resultaat van onze professionals.

 • Jazeker. Wij organiseren veelvuldig evenementen waarbij zowel professionals als organisaties welkom zijn. Wij verbinden mensen en brengen ze samen om toegevoegde waarde te creëren voor zowel professionals als opdrachtgevers. Daarom organiseren wij trainingen, workshops, intervisies en kennisbijeenkomsten waar actuele onderwerpen en vraagstukken binnen de negen uiteenlopende expertises ter discussie gesteld worden. Onze bijeenkomsten leiden regelmatig tot nieuwe ideeën én samenwerkingen.

  Kijk voor een overzicht van alle evenementen op het kennisplatform. Blijf op de hoogte van komende events door uzelf aan te melden voor de nieuwsbrief.

Overige vragen

 • Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

 • Wij respecteren de privacy van alle professionals, organisaties en de bezoekers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Heeft u vragen over hoe wij dit doen? Bekijk dan hier ons privacybeleid. Hierin leggen we precies uit hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

 • Mocht u een probleem ervaren, maak dit dan kenbaar bij uw contactpersoon binnen REEF. Lukt het niet om een passende oplossing te vinden, neem dan contact op met Bas van den Donk, commercieel manager, via b.vandendonk@reef.nl of 06 100 89 353.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met:

Bas van den Donk
commercieel manager