Terug naar overzicht

REEF Research and Development wijzigt haar naam naar REEF Development and Engineering

Vanaf nu gaat team Research and Development verder onder de naam Development and Engineering (D&E).

Een naamswijziging

Vanaf nu gaat team Research and Development verder onder de naam Development and Engineering (D&E).

Waarom een andere naam?
Het motief voor de naamswijziging is dat de naam de lading niet meer dekt. De term Research and Development suggereert iets wat we niet zijn. We zijn geen projectenbureau wat zich enkel richt op het onderzoek bij onze opdrachtgevers, we helpen organisaties met ontwikkeling en engineering. We werken aan de maakbaarheid van nieuwe ideeën in onder andere de machinebouw, high-tech systems, industriële automatisering, productontwikkeling en automotive. Zo zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers een competitieve speler in de markt zijn en blijven.

Trots op het resultaat
Afgelopen decennium is er binnen onze regio veel geïnvesteerd in research. Hierdoor heeft de regio een transitie doorgemaakt. Wij zijn er trots op dat we hebben geparticipeerd in verschillende research projecten en zo hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de regio. Zo hebben we bijvoorbeeld stromingsleer- en materiaalonderzoek vraagstukken opgepakt bij Philips en DAF. We spelen in op de behoefte van de markt en daarom is herpositionering binnen deze markt één van de doelstellingen van de naamswijziging.

Meer informatie?

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Nordin Yahiaoui
teammanager Development and Engineering

onze mensen uw resultaat

Grip op resultaat

Wij stellen het resultaat vanaf het begin van onze projecten centraal. Wie met ons samenwerkt, mag rekenen op een transparante aanpak en constante kennisstromen tussen alle partijen. Binnen development en engineering projecten houden we vast aan een strakke planning, tussentijdse oplevermomenten en evaluaties. Zo garanderen we continu grip op het resultaat.

Meer informatie

onze projecten uw succes

Succesvolle projecten

Het team Development and Engineering richt zich op werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering en mechatronica. Binnen deze taakvelden hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en resultaat geleverd. Denk aan het modulair opbouwen van producten, systemen en machines en het optimaliseren van processen met het Configured To Order principe. Daarnaast helpen wij bij het bedenken en uitwerken van concepten met technische modellering en analyses. Onze professionals houden zich bezig met het ontwikkelen van systemen vanaf definitie- concept- tot en met de engineeringsfase.

 

Leer meer over hoe wij onze projecten aanpakken

Onze professionals

Voor onze professionals betekent de naamswijziging ruimte voor doorgroeimogelijkheden, creatieve inbreng en veelzijdigheid. Want D&E staat nooit stil, dus onze professionals ook niet. Daarom werken wij met opdrachtgevers binnen alle bedrijfsniveaus, van multinationals tot kleinere mkb’ers, met een ruim projectenaanbod. Bij ons vinden professionals alle kansen om verder te komen binnen hun vakgebied. Voor onze opdrachtgevers betekent dit de inzet van technische professionals die snel schakelen en met kortetermijnoplossingen het gewenste resultaat realiseren binnen D&E-projecten.

Bekijk alle vacatures en projecten