Terug naar overzicht

Terugblik REEF nieuwjaarsborrel

2019 was een interessant en succesvol jaar! We zijn gegroeid: financieel, in collega’s, in aantal vierkante meters en in expertise.

2019 was een interessant en succesvol jaar! We zijn gegroeid: financieel, in collega’s, in aantal vierkante meters en in expertise. Daarnaast hebben we de organisatiestructuur en onze interne processen bijgeschaafd. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe HR-cyclus ingericht, hebben we REEF carrièremanagement uitgebreid en zijn we druk geweest met het inrichten van nieuwe, functionele systemen zoals ons CRM systeem en het urenportal. Hierdoor is ons werk makkelijk, sneller en slimmer te organiseren. Waardoor wij meer tijd hebben voor onze opdrachtgevers en medewerkers.

Tijdens de nieuwjaarsborrel keken we samen met ruim 250 REEF-specialisten en relaties met trots terug op een succesvol jaar en hebben we geproost op 2020.

REEF in 2020

REEF stelt het resultaat van een project centraal. Voor onze medewerkers betekent dit dat wij interessante projecten uitvoeren, ontwikkelingsmogelijkheden verschaffen en optimale ondersteuning bieden om de projectdoelstellingen van de klant te behalen. Voor onze klanten betekent dit specialisten met direct de juiste kennis en ervaring, een moeiteloos proces en grip op het gewenste resultaat.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

2020 staat in het teken van ons onderscheiden. We luisteren continu naar onze opdrachtgevers en professionals, om zo REEF scherper en duidelijker te positioneren. Hier hoort een nieuwe visuele identiteit bij die past bij REEF anno 2020.

Tijdens de nieuwjaarsborrel werd alvast een sneak preview video getoond met een sfeerimpressie van de nieuwe huisstijl. De volledig vernieuwde huisstijl zal maandag 3 februari onthuld worden.

#REEFOLUTIE

REEF gelooft dat resultaat begint bij het delen van kennis. Daarom nodigen we je van harte uit voor ons REEFOLUTIE-event op woensdagavond 15 april in het Evoluon in Eindhoven.

Tijdens deze avond staat disruptie, lef, (werk)geluk én onderscheidend vermogen centraal. Je wordt geïnspireerd door diverse sprekers en zult zelf aan de slag gaan met deze thema’s. Het programma start om 17.30u en duurt tot 21.00u.

Wil jij hierbij zijn? Laat je inspireren en meld je aan!

Aanmelden